Зеницата на смъртта. Книга 2: Проклятието на мъдреца - Силвия Петрова

Зеницата на смъртта. Книга 2: Проклятието на мъдреца
Автор: Силвия Петрова
Обем: 608 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Весела Люцканова"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-07-24
Нашата цена: 13.65 лв
 

Силвия Петрова е родена през 1986 г. в гр. Пирдоп. Влюбва се във фентъзито покрай забавната книжка "Уилоу". Още от дете пише - първо стихотворения, после кратки разкази, но мечтае за написването на роман. Започва първите си опити за писане на фентъзи на двайсет години и се отдава изцяло на него.

Свят, тънещ в мрак, свят, обречен да остане без име. Време, в което пропитата с кръв земя ще тлее, обхваната в зелените огньове на Хаоса. Близо е краят на дните Блажени. Черни изчадия като безумно море ще залеят светлината на живота и там, където мъглите разстилат се върху чертаещи съдбата пътища, надеждата мъртва ще падне навеки.

Бойците на мрака и светлината се раждат и си отиват. Времето отлита, превръщайки делата им в легенда. Легендите се носят навред и вдъхновяват последователите, вдигнали меч в защита на свдоите идеали и прослава. Славата е кръв, кръвта е живот, животът е само преход към вечната битка между добро и зло. Неразрушим баланс, където победителите са победители, докато новите титани не се надигнат, за да довършат делата на своите предшественици.