Митичната пътека. Откриване на ръководните истории от вашето минало - създаване на визия за бъдещето ви - Стенли Крипнър, Дейвид Файнстайн

Митичната пътека. Откриване на ръководните истории от вашето минало - създаване на визия за бъдещето ви
Автор: Стенли Крипнър, Дейвид Файнстайн
Обем: 420 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Дилок"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-07-24
Нашата цена: 18.20 лв
 

Книгата „Митичната пътека" на Стенли Крипнър и Дейвид Файнстайн е силен антидот към постоянно растящата вихрушка на съвременния начин на живот, уловен в хватката на дезориентиращия свят. Тази книга ще ви поведе на духовно извисено пътуване на себеоткриване. Чрез поредица от подробни упражнения, ще развиете уменията да се откъсвате от митологиите на детството и културата ви, като същевременно се учите да оказвате влияние върху личните модели, които някога са изглеждали отвъд вашия контрол.

„Свеж и интригуващ синтез на митологичната перспектива със съвременните психологически методи."
- Джоузеф Кембъл

„Митичната пътека" е една от малкото книги, които почитат и запалват искрата на силата и загадката на вътрешния живот. Това е вдъхновено произведение, което демонстрира как личната митология насочва действията и организира опита ни."
- д-р Анджелис Ериън

„Важна, пленителна и доставяща удоволствие книга, която добавя ново измерение към разбирането ни за човешкото поведение."
- д-р Ашли Монтагю

„Майсторски наръчник за изследване на чудесата на вътрешния свят и задълбочаване на съзнанието ви за личните убеждения, които оформят преживяванията ви. Тази книга може да промени живота ви."
- д-р Франсис Вон