Честит рожден ден - Даниел Стийл

Честит рожден ден
Автор: Даниел Стийл
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-08-10
Нашата цена: 11.33 лв
 

Време е да духнем свещите, да кажем сбогом на миналото и да отправим пожеланията си към бъдещето!

Валъри Уайът е стилна дама и ТВ звезда. След развода си, преди много години, тя е работила усилено, за да си устрои живот, достоен за камерата на шоуто й. Тогава защо е толкова потисната? Всичките часове с личния й треньор, грижите на най-добрите фризьори в Ню Йорк, пластичните хирурзи и страхотният й външен вид, не могат да заличат един факт: Валъри навършва шейсет години.
Ейприл, дъщерята на Валъри, притежава уникален ресторант в центъра на Ню Йорк, на който тя е главен готвач и собственик. Но той изсмуква всяка частица от енергията й. Една сутрин безмилостната истина се стоварва върху Ейприл: тя е на трийсет години. И с какво може да се похвали? Един ресторант, никакъв мъж в живота й, никакви деца.
Някога Джак Адамс е хвърлял футболната топка. Дванайсет години след оттеглянето си той е най-чаровният спортен коментатор по телевизията, мъж, който постоянно е заобиколен от най-желаните момичета. Но след един особено запомнящ се купон, Джак се събужда на петдесет години със страхотни болки в гърба, чувствайки всяка една година от възрастта си.

В един роман, преливащ от топлина и проникновение, започващ с един рожден ден и свършващ с друг, Валъри, Ейприл и Джак ще открият, че самият живот може да бъде празник – и че най-големите дарове на съдбата винаги са изненадващи.