Договорът в строителството и сделките с недвижими имоти (второ издание) - Захари Торманов

Договорът в строителството и сделките с недвижими имоти (второ издание)
Автор: Захари Торманов
Обем: 200 стр.
Формат в мм.: 130x200
Издател: ИК "Сиби"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-09-12
Нашата цена: 21.00 лв
 

В тази книга са поместени примерни образци на договорите, които се сключват от участниците в строително-инвестиционния процес в неговата цялост и логическа последователност.

Строителството е обхванато изцяло, започвайки от договорите, с които се придобива собствеността или право на строеж върху парцел, преминавайки през договорите за проектиране, за строителен надзор, за строителство и завършвайки с предварителните и окончателни договори, чрез които се реализира на пазара построеното. Разгледани са и някои договори, които имат връзка с реализацията или ползването на недвижимите имоти, като например договорите за посредничество при сделки с недвижими имоти и договорът за управление на недвижим имот.

Както и другите книги от същия автор - „Договорът - практическо ръководство за търговски и граждански договори” и „Едноличен търговец”, които се радват на голям читателски интерес, и това издание се отличава със своята практическа насоченост, достъпен и разбираем език и стил, удобство при ползване.