Пътят към промяната - Светлана Стоилова

Пътят към промяната
Автор: Светлана Стоилова
Обем: 544 стр.
Формат в мм.: 130x200
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-09-19
Нашата цена: 14.62 лв
 

Светлана Стоилова е част от новото поколение автори на философско-езотерична тематика. Освен висше образование тя притежава сертификати и свидетелства като биоенерготерапевт и контактьор. Предстоят следващи нейни авторски изяви. В тази книга Светлана Стоилова изпраща послание за нов по-благороден морал.

В книгата „Пътят на промяната” чрез привидното романизиране на действието разкрива своята философска мисъл, породена от дарбата на авторката за общуване с Вселенския разум и същества от други светове и измерения. Разговорите на главната героиня Елиза с Гласа са действителен урок за нас, непосветените – урок на доброта, чест, принципност и човеколюбие. Авторката е навлязла в анализи там, където съвременните догадки свиват безпомощно рамене. Тя анализира духа на истината, истината от Бога, Вселенския разум. Тази книга не си поставя задачата да те научи що е любов, чест, вярност. Тя обаче иска да ти покаже и да премахне онова, което ти пречи да осъзнаеш, че любовта е тук, че тя е твоя по Божия воля, и е наследство от Него. Затвореният у нас дух има неясни и затаени спомени за своето състояние на блаженство до цикъла на раждането и смътните му желания да се върне отново там... Това са спомените на душата, която е витаела заедно с Бога, презирайки сега реалното, и обръщайки внимание на това, което истински съществува, чието съзерцание е пряка връзка с Него. Съзерцание на вечната истина, доброта и красота.
Николай Савовски

Животът на всеки от нас е път от точка А до точка Б. Този път трябва да го извървим целенасочено – да определим правилно приоритетите си и да разберем кои сме и какво искаме.
Светлана Стоилова, сп. „Белла” (януари 2009)