Несправедливост за всички - Скот Прат

Несправедливост за всички
Автор: Скот Прат
Обем: 304 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-10-12
Нашата цена: 11.33 лв
 

Зареден с напрежение съдебен трилър с главно действащо лице Джо Дилард, познат ни като адвоката от “Един невинен клиент”, но вече в ролята на безкомпромисен прокурор.

Изпаднал в шок, прокурорът Джо Дилард наблюдава как съдия Ленард Грийн докарва до самоубийство стария му приятел и колега адвокат Рей Милър. Но когато след няколко дни се озовава на поредното местопрестъпление и вижда овъгления труп на съдията да се люлее на едно дърво, дългът е този, който го заставя да залови максимално бързо убиеца, а не угризенията на съвестта. По-нататък разследването го води към собствения му дом и семейството на мъртвия му приятел и той вече не е сигурен дали е в състояние да се изправи лице в лице с отговорите, които търси...

Чиста проба съдебен трилър, който те кара да обръщаш скорострелно страниците и силно напомня на любимите ни образци в жанра. „Несправедливост за всички” е третата и най-силна книга от поредицата за Джо Дилард. Горещо я препоръчваме на всички любители на трилърите.

Ню Йорк Таймс

Скот Прат е репортер, адвокат, треньор, баща и съпруг, наред с останалото. Живее в североизточен Тенеси със съпругата си и трите си кучета.