Уаби-Саби любов. Как да намерим съвършената любов в несъвършената връзка - Ариел Форд

Уаби-Саби любов. Как да намерим съвършената любов в несъвършената връзка
Автор: Ариел Форд
Обем: 224 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Хермес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-10-05
Нашата цена: 11.95 лв
 

Любовта. Също като въздуха, храната и водата, тя е една от основните съставки на живота. Въпреки това мнозина от нас я откриват трудно. А когато я намерят, още по-трудно я съхраняват. За да превърнем увлечението в непреходна обич, е нужна мъдрост, всеотдайност и емоционална зрялост.

Новата книга на Ариел Форд е изградена около древната японска философия на Уаби-саби: изкуството да откриваш красота и съвършенство в несъвършеното. Старите японски майстори запълвали пукнатините със злато, защото смятали, че именно недостатъците ни правят уникални. Ако съумеем да приемем собственото си и чуждото несъвършенство, дразнещите черти и ограниченията, ще установим, че именно те придават уникалност на връзката ни и оформят историята, която споделяме като двойка.

Книгата е илюстрирана с множество истински истории, интересни и забавни, които показват как понякога, за да се справим с даден проблем, е нужно просто да сменим перспективата. Да изместим фокуса от онова, което не е наред, към всичко, което е както трябва. И те заживели щастливо (какъвто е подобаващият завършек на всяка вълшебна приказка) би могло да е не краят, а началото на една истинска любовна история. Вашата.