Рейки. 200 въпроса и отговора за начинаещи - Лорънс Елиард

Рейки. 200 въпроса и отговора за начинаещи
Автор: Лорънс Елиард
Обем: 240 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Кибеа"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-11-21
Нашата цена: 13.35 лв
 

Ако някога сте се питали какво представлява Рейки, в тази книга ще намерите отговорите на всички свои въпроси. Тя представлява изчерпателен наръчник, разделен на глави и теми, разкриващи тайните на настройките, символите, чакрите, дистанционното лечение и много други. Независимо дали сте напълно начинаещ или опитен практикуващ, тук ще намерите всичко, което трябва да знаете по темата.

Ясен, добре написан, практичен, изчерпателен и лесен за употреба наръчник за всички нива от практиката на Рейки. Интересен от първата до последната страница; чудесен източник на информация, към който можете да се връщате отново и отново, когато се нуждаете от разяснение или насърчение по пътя на изцелението и щастието.

Дейвид Венелс,
автор на „Рейки за начинаещи“ и „Мастерската степен на Рейки“

Кариерата на Лорънс Елиард в областта на допълващите терапии започва през 1993 година, когато завършва обучението си като Рейки инструктор. През 1996 основава Международния институт за обучение по Рейки в Австралия, в който преподава в продължение на много години и е обучил няколко десетки Рейки мастери.
Докато развива своята международна дейност на преподавател и терапевт, започва да пише първата си книга Даото на Рейки, публикувана в Индия през 2001 година, впоследствие осъвременена и преиздадена под заглавие Рейки лечител. По-късно книгата е издадена и в САЩ (2004) и оттогава е преведена и публикувана на още много езици.
Лорънс Елиард завършва книгите Рейки – 200 въпроса и отговора за начинаещи и Рейки – основен наръчник на лечителя и учителя през 2006 година, като първото им издание е оформено като двутомник.
Наред с работата си на Рейки лечител и автор на книги, от дълго време Лорънс Елиард изучава трансперсонално консултиране и през 2009 г., като признание за постиженията и приноса му, е удостоен с диплом за мастърска степен по трансперсонални изследвания от IKON – Международен институт за лечебни изкуства и науки.
Лорънс Елиард живее със съпругата и сина си в Австралия. През свободното си време се занимава с айкидо и SCUBA гмуркане, обича пътешествията.