Поръчки от сърцето. Как любовта дава сила на желанията - Бербел и Манфред Мор

Поръчки от сърцето. Как любовта дава сила на желанията
Автор: Бербел и Манфред Мор
Обем: 200 стр.
Формат в мм.: 115х165
Издател: ИК "Кибеа"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-12-17
Нашата цена: 8.90 лв
 

БЕРБЕЛ МОР (1964–2010) е работила като фотограф, редактор и графичен дизайнер, преди да започне да пише и да стане автор на 20 книги. Любопитно е, че отначало тя възприема писането като хоби. Преди да бъде издадена „Поръчки до Вселената“, Бербел я раздава в ръкопис на приятели и познати.
Впоследствие тази книга става нейната „визитна картичка“, превръща се в бестселър и е преведена на 14 езика. На български език е издадена от ИК „Кибеа“ през 2005 г.

МАНФРЕД МОР, съпругът на Бербел, е химик по професия и е работил дълго време като икономически консултант. От 2007 г. се изявява като автор, инструктор по личностни въпроси и води семинари.
Творчеството му обхваща осем книги на теми като партньорството, отварянето на сърцето и изпълняване на желанията. Освен това е публикувал две книги със стихове. Манфред живее с близнаците, които му е родила Бербел, близо до Мюнхен, и продължава да върви по духовния път на съпругата си.

Вдъхновени от книги като „Поръчки до Вселената“ (ИК „Кибеа“, 2005), милиони хора си пожелават и поръчват, но невинаги получават положителен резултат и се питат защо е така. Бербел и Манфред Мор съветват: „Просто го направи така, както чувстваш, че е правилно. Довери се на своето усещане“.
В тази книга се проследява връзката между чувствата и желанията. Авторите са посветили своя труд на истинските сърдечни желания, подчертавайки, че трябва да се прави разлика между желания на сърцето и желания на егото. В книгата са представени нови техники за поръчване, успешно утвърдени в практиката, както и десет правила за поръчките от сърцето. Във всички случаи читателят ще разбере поради какви причини някои желания се изпълняват, а други –не.Щастливите хора се чувстват едно с живота и Вселената.
Ако в нас има любов и се вслушваме в гласа на сърцето си, усещаме своята свързаност с всичко. За да се изпълнят желанията, е необходимо само да отвориш сърцето си – то посочва правилния път.