Дни на кръв и звездна светлина. Книга 2 от Създадена от дим и кост - Лейни Тейлър

Дни на кръв и звездна светлина. Книга 2 от Създадена от дим и кост
Автор: Лейни Тейлър
Обем: 504 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Егмонт България"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-02-01
Нашата цена: 11.74 лв
 

Книгата не е в наличност
Имало едно време един ангел и един дявол, които се обикнали и дръзнали да си представят нов свят... рай, който ги очаква да го открият и да го изпълнят със своето щастие.
ТОВА НЕ БИЛ ТОЗИ СВЯТ.

Кару най-сетне е разбрала коя е и какво е. Но с тази истина тя открива и онова, което иска да поправи на всяка цена: Кару обича Акива – врага, който я предава. Докато тя и съществата от нейната раса правят армия от чудовища в земя на прах и звездна светлина, Акива води серафимите на друга война – за отмъщение, за надежда. Но може ли надеждата да бъде възкресена от пепелта на една разбита мечта?

Във втората част на поредицата „Създадена от дим и кост“ авторката Лейни Тейлър продължава историята на Кару и Акива. Техните воюващи раси се озовават в един изпепелен свят, който ще плени въображението на всеки читател.

* * *

Лейни Тейлър е завършила литература в Калифорнийския университет в Бъркли. Автор е на три предишни книги – Blackbringer и Siksinger от серията Dreamdark и сборникът от три фантастични новели Lips Touch: Three Times, финалист на National Book Award 2011. „Създадена от дим и кост” е също сред финалистите на престижни литературни награди, но на Children"s Choice Book Awards за 2012 година.