Тайната на Бонапарт - Грег Лумис

Тайната на Бонапарт
Автор: Грег Лумис
Обем: 326 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-02-22
Нашата цена: 13.76 лв
 

Грег Лумис е адвокат, специализиран в търговското право, бивш автомобилен състезател и е работил в сферата на рекламата. Писателската му кариера стартира през 1991 година, а оттогава е издал седем романа на историческа тематика. Пише статии и разкази и е номиниран за писател на годината от Асоциацията на писатели в Джорджия. Книгите му са безспорни бестселъри в САЩ с повече от половин милион продадени екземпляра.

ДВАМА ВЕЛИКИ ЗАВОЕВАТЕЛИ И ЕДНА ТАЙНА, ОСТАНАЛА СКРИТА ПОЧТИ ДВА ВЕКА…

Най-ценното притежание на Наполеон крие тайната към забележителните му успехи и военни победи. Било е скрито в продължение на почти два века, но ето че една нация няма да се спре пред нищо, за да го открие. Ланг Райли е единственият, който стои на пътя им, и трябва да бъде отстранен. От Венеция до Порт о Пренс, от Александрия до Париж Ланг се опитва да избяга от убийците и да им попречи да се доберат да ключа към световно господство.
Ланг Рейли е бивш агент на ЦРУ, който мечтае да води по-спокоен живот като адвокат. Но приключенията сякаш сами го намират. Мощите на свети Марко са откраднати от едноименната катедрала във Венеция, но скоро след началото на разследването се оказва, че това всъщност са останките на Александър Велики, които крият могъща тайна. Мистериите около похода на Наполеон в Египет най-сетне за разкрити. Оказва се, че великият завоевател е притежавал мощно оръжие, гарантиращо успеха му, оръжие останало скрито почти два века. Сега ключът към световното господство е на път да попадне е неподходящи ръце и само Рейли е способен да попречи това да се случи. През Италия, Александрия, Франция и САЩ героят ще трябва да се движи една стъпка пред враговете си.

Потопете се в този изпълнен с динамика исторически трилър, които ще ви запознае с тайни, пазени на различни места по света векове наред.

„Смяната на локациите и динамичният сюжет, в комбинация с интелигентния и емоционален герой, ще накарат почитателите на „Шифърът на Леонардо” да останат доволни”
Publisher"s Weekly

“Почитателите на Дан Браун ще се насладят на този роман”
I Love a Mystery

„Завладяващ трилър, грабващ читателя от първата страница до зашеметяващия финал. Прекрасен роман”
Fresh Fiction