Хюман Дизайн 2. Книга на линиите - Четан Паркин

Хюман Дизайн 2. Книга на линиите
Автор: Четан Паркин
Обем: 168 стр.
Формат в мм.: 190х240
Издател: ИК "Милениум"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-04-19
Нашата цена: 13.76 лв
 

Уникалната мъдрост и прозорливост на Четан Паркин за живота на човечеството истински подпомага трансформацията на хората, поели по пътя на личностното развитие. Творбата, която Четан предлага на стремящите се да опознаят себе си в дълбочина индивиди, е най-уникалната и изпълнена с откровения информация, до която съм се докосвала. „Книга на линиите” ви води стъпка по стъпка до ниво на самоосъзнаване, което малцина са имали шанса да преживеят.

Джина Деви
Съксес коуч и лайфстайл експерт

Прочитането на „Книга на линиите” ми помогна да разбера едно по-дълбоко ниво на живота си. За мен тя разшири и разкри лабиринтите на моята Хюман дизайн карта и ми помогна да проумея по-добре тънкостите на това, което съм, и какво представляват моите таланти. В качеството на отдавна очаквано допълнение към „Хюман дизайн – открийте човека, който сте родени да бъдете” горещо препоръчвам „Книга на линиите” като средство да интерпретирате своя живот посредством дълбоки лични прозрения.

Д-р Глен А. Сиск

Тълкуванието на Четан на „И Дзин” и хексаграмите и линиите в него открива истинско ново разбиране не само на значението на линиите, но и на осъзнаването на съдържащия се в тях положителен потенциал. Тази книга е Божи дар за професионалистите в сферата на Хюман дизайн, които се мъчеха с неразбираем език, за да открият по-дълбок смисъл в дадена карта. Сега разполагаме с точен и лесно разбираем наръчник, който отключва не само вратите, препречващи пътя към мистериите на вътрешния ни аз, но и предлага прозрения на тема как да достигнем целта, към която се стремим всички: да бъдем това, което сме наистина.

Александър Робъртс
Практикуващ в сферата на Хюман дизайн

„С човека приключва естественият, автоматичният процес на еволюцията. Той е последният продукт на несъзнателната еволюция. С човека започва осъзнатата еволюция.”

Ошо

Четан Паркин посвещава последните осемнайсет години от живота си на овладяването на Хюман дизайн. Той е повече от водещ практикуващ на тази система. Като автор на първата голяма книга по темата „Хюман дизайн – открийте човека, който сте родени да бъдете” той превръща в своя мисия запознаването на цялата планета с Хюман дизайн.