Интимен наръчник за блогъри - Ник Сполдинг

Интимен наръчник за блогъри
Автор: Ник Сполдинг
Обем: 240 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Ера"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-04-25
Нашата цена: 11.82 лв
 

Нещастието си търси компания – а да списваш блог е добра терапия, когато си закъсал.

Джейми:
От две години съм сам. Но мъжът не издържа дълго без добра жена до себе си.
Под „добра жена” имам предвид, разбира се, жена със сърдечен ритъм и без кожни заболявания, а „до себе си” означава – „върху него и съблечена”. Травмата от жестоката раздяла с Карла ме разочарова от нежния пол, ала опитайте се да вразумите глупавия ми пенис!

Лора:
Снощи потъпках и последната си искрица достойнство с гнусно деяние, което никога няма да успея да изкупя. Единственото ми оправдание е, че го направих, подтикната от необходимостта „да се върна в играта”. Напълно необяснимо е защо реших, че да „блудствам” с двайсет и девет годишен брокер с увиснали клепачи е най-уместният метод да го направя.
Не съм такова момиче все пак. Дори не бях целувала мъж преди третата среща.

През целия си живот Ник Сполдинг е работил в сферата на комуникациите – в медиите и маркетинга. Понеже да си изкарваш прехраната, дрънкайки небивалици, понякога доскучава, решил да опита да пише комична проза... и, трябва да признаем, пожънал приличен успех.
За да събере материал за романа си, Ник прекарал няколко задушевни вечери със своите приятели. Така се ражда „Интимен наръчник за блогъри”. Както Сполдинг сам признава: „Съдейки по историите, които чух през последните месеци, си е истинско чудо, че изобщо създаваме връзки.” Тази книга е посветена на всички, гмурнали се в пъкления казан на флирта и успели да запазят усмивките си.

С над 370 000 продадени електронни екземпляра, Ник Сполдинг е сред десетте най-продавани автори в интернет.