Иглата на Лабакан. Книга 3 от трилогията Страната на сънищата - Юлия Спиридонова - Юлка

Иглата на Лабакан. Книга 3 от трилогията Страната на сънищата
Автор: Юлия Спиридонова - Юлка
Обем: 192 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Кръгозор"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-04-19
Нашата цена: 9.37 лв
 

-Аз съм виновен за това, че Суза и Войт отново кроят пъклените си планове и тровят Страната на сънищата с токсични отпадъци, като ги прехвърлят през прохода между двата свята – извика Иво. – Заминавам за света на хората. Порталът трябва спешно да се зашие!
– Остава само още едно нещо – напомни кралицата.
– Да. Иглата – въздъхна Де Форси.
– Трябва да разберем къде в огромния човешки свят се намира иглата – угрижено каза Братан. – Сега във всички манастири учените се занимават само с това. Къде може да е тази игла?

Злото има нови измерения и заплашва да унищожи не само Страната на сънищата, но и човешкия свят. Кралят на Страната на сънищата Иво и най-добрият му приятел Кодо тръгват за света на хората, за да открият вълшебната игла и да затворят портала между двата свята. Етиен (братът на Иво) пръв разгадава, че шифърът, който им показва пътя към иглата на Лабакан, е скрит в старите приказки. Пътешествието на двете момчета започва от древния град Александрия. Кралят и верният му приятел преминават през малко селце в България и стигат чак до Скандинавските страни, за да открият следите на иглата в един от най-красивите замъци на Бавария...