Ловът. Първа книга от поредица Ловът - Андрю Фукуда

Ловът. Първа книга от поредица Ловът
Автор: Андрю Фукуда
Обем: 280 стр.
Формат в мм.: 150х230
Издател: ИК "Orange Books"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-04-24
Нашата цена: 5.00 лв
 

"Смразяваща, написана с много фантазия и невъзможна за оставяне. Тази книга ще проникне в кошмарите ви."
Бека Фицпатрик, автор в класацията на "Ню Йорк Таймс" с бестселъра си "Ш - ш -шт!"
Седемнадесетгодишният Джин се бори да оцелее в едно общество, където хората са били изядени почти до изчезване на тяхната популация. Когато Джин е избран да участва в спонсориран от правителството лов на малкото останали невредими хора, той не само трябва бързо да се научи да ловува, но и да успее да убеди своите колеги-ловци, че той безспорно притежава истинска човешка природа.

Роден в Манхатън и отраснал в Хонг Конг, Андрю Фукуда е наполовина японец, наполовина китаец. Завършва бакалавърска степен по история в университета Корнел. "Ловът" е вторият му роман и начало на бъдеща трилогия. Преди да започне да се занимава изцяло в писане, Фукуда е работил седем години като прокурор. В момента живее в Ню Йорк със семейството си.

"С проза, режеща като бръснач, гениален сюжет и задъхан ритъм, който ви кара да препускате към следващата страница, Фукуда създава мрачен и дивашки постапокалиптичен свят. Изключителен роман, нямам търпение да прочета продължението!"
Алисън Ноел

"Една от най-блестящите и оригинални книги, които съм чела от дълго време насам. Роман, който те държи буден цяла нощ, за да го довършиш!"
Ришел Мийд

"Книга, която те сграбчва за гърлото и не те пуска. Ужасяваща и върховна, от всяка страница диша онова крехко, но упорито нещо, което наричаме човечност."
Андреа Креймър