Когнитивно-поведенческа терапия при двойки и семейства - Франк М. Датилио

Когнитивно-поведенческа терапия при двойки и семейства
Автор: Франк М. Датилио
Обем: 384 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Рива"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-04-25
Нашата цена: 22.75 лв
 

Книгата не е в наличност
Наръчник за клинична практика

Професионалният опит на д-р Датилио е превъзходен модел за подражание за това, как да бъдем чувствителни и ефективни терапевти. Много ще разчитам на тази книга при подготовката на начинаещите терапевти.
д-р Кристина Кууп Гордън
Департамент по психология, Университет на Тенеси

Широкообхватна и подкрепена със задълбочен преглед на литературата, тази книга е забележителен принос към когнитивно-поведенческата терапия… Обединяването на основни техники от системна и семейна терапия в модела на когнитивно-поведенческата терапия прави книгата основен труд в библиотеката на всеки терапевт.
д-р Антъни Кидман
Директор, звено „Психологическо здраве”,
Технологически университет, Сидни, Австралия

Тази книга е „задължително” четиво за терапевти и изследователи… Като разбираемо ръководство за когнитивно-поведенческа терапия на семейства, тя е чудесен учебник, на който много поколения студенти ще се радват. Книгата е прекрасно съчетание на изследователски открития и проучвания на случаи, които са особено приятни за четене.
д-р Кло Маданес
Президент, Маданес институт, Ла Хоя, Калифорния

Това е най-разбираемото ръководство за когнитивно-поведенческата терапия за двойки и семейства, което съм срещала. Оценявам най-вече задълбоченото изследване на Дитилио на ролята на емоциите във взаимодействията при двойките.
д-р Джо Елън Патерсън
Програма за брачна и семейна терапия, Университет на Сан Диего