Предначертан ли е животът ви? (избрано от Луиз Хей) - Дейвид Р. Хамилтън

Предначертан ли е животът ви? (избрано от Луиз Хей)
Автор: Дейвид Р. Хамилтън
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Монт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-05-07
Нашата цена: 10.92 лв
 

Чудили ли сте се някога защо ви се случват добри и лоши събития в живота? Чудили ли сте се дали сте могли да промените съдбата си?

В тази новаторска книга Дейвид Р. Хамилтън разбулва мистерията на въздействието на Вашата свободна воля върху съдбата Ви.

Въз основата на нови, авангардни научни изследвания за естеството на времето, квантовата физика, епигенетиката, слънчеви цикли и дори разкази на хора, били близко до смъртта, Дейвид изгражда завладяваща нова теория, наречена "Дървото на вероятния живот". Той показва как, в крайна сметка, ние създаваме много от условията на собствения си живот и предлага някои мощни практически принципи, които могат да доведат до невероятни резултати.

Дейвид Р. Хамилтън има почетна степен по органична химия и няколко години работи като учен във фармацевтичната индустрия.

Неговите изследвания за връзката съзнание-тяло го подтикват да напусне и да стане мотивационен говорител. Сега той пътува по света, за да разяснява връзката между съзнанието и тялото. Новаторските му проучвания са отразявани широко по медиите.

Издателството на Луиз Хей издава книгите на Дейвид Р. Хамилтън в САЩ, Канада, Великобритания, Австралия, ЮАР и Индия. Правата са продадени по целия свят и книгите се радват на голяма популярност.