Мария - кралицата на ангелите - Дорийн Върчу

Мария - кралицата на ангелите
Автор: Дорийн Върчу
Обем: 198 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-07-09
Нашата цена: 9.10 лв
 

Тази книга не е обвързана с нито едно вероизповедание. Тя разказва за прекрасната и свята Дева Мария и разкрива любовта и майчинската грижа, които са самата същност на Божествената Майка. Дорийн Върчу представя своите изследвания по темата за Дева Мария и духовните откровения, които е получила при връзката си с нея. Включени са преживявания на много хора, видели и усетили присъствието на Възлюбената Майка по време на своите молитви, видения, сънища и изцеления. Освен това Дорийн дава завладяваща информация за местата, известни с появления на Божията Майка, превърнали се в духовни средища за поклонение и лечение на хора от цял свят.

От книгата ще разберете кои са характерните знаци, с които Майка Мария се свързва с нас, за да ни помогне в труден житейски момент, да защити децата ни или да ни утеши и излекува. Дадени са традиционни и съвременни молитви, с които да призовем Благословената Дева.

Майка Мария е безгранична в своята способност да помага и да лекува всички едновременно. Тя е грижовна, мъдра и силна. И въпреки че дава всичко на тези, които обича, тя ни показва, че ние трябва да ценим собствената си личност и да се грижим за самите себе си.

Дорийн Върчу притежава бакалавърска, магистърска и докторска степен по консултативна психология. Тя работи с ангелската сфера, Извисените учители и природните деви. Д-р Върчу изнася лекции и провежда семинари по целия свят. Автор е на много книги и колоди с гадателски карти, които са преведени на почти всички основни езици по света. За повече информация относно дейността и участията на Дорийн можете да посетите: www.angeltherapy.com.