Парола Любов - Миранда Ибанес

Парола Любов
Автор: Миранда Ибанес
Обем: 192 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Кронос"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-07-19
Нашата цена: 9.10 лв
 

Миранда Ибанес е псевдонимът, който Милена Иванова използва за публикациите си в България. Тя е сред малцината съвременни български автори, четени в над 10 страни по света. Нейният първи роман "Испански любовници" бе преведен на седем езика и пожъна голям успех сред читателите в България, Испания, Германия, Австрия, Швейцария, Румъния, Италия, Португалия и Русия.

Вторият й роман "Без захар" в омента е бестселър на английски и испански език в най-голямата световна интернет-книжарница amazon.bg.

Истинската любов е романтична и гореща. Тя е сладко-горчива. Тя е вълшебна. Появява се ненадейно като крехка светулка в топла лятна нощ. А най-запомнящата се любов в живота ни често е невъзможната, мимолетната, която държим в шепи закратко.

Парола "Любов" е първата книга на Миранда Ибанес, чието действие се развива в България. Това е съвременен роман за тайната и невъзможна връзка между младата Стела и нейния много по-възрастен и женен шеф. Нито морално осъждащ, нито политически коректен, романът разказва една чиста любовна история в света на суровия бизнес.