Предателство - Даниел Стийл

Предателство
Автор: Даниел Стийл
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 13х20
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-08-16
Нашата цена: 12.14 лв
 

На трийсет и девет Тали Джоунс вече е холивудска легенда. Професията й на режисьор е нейна страст и смисъл на живота й, но пищността и суетата на Лос Анджелис изобщо не я интересуват. Тали е привързана към дъщеря си и възрастния си баща, поддържа хармонично сътрудничество с продуцента Хънтър Лойд – неин партньор, довереник и спътник в живота. Към този идиличен кръг спада и Бриджит Паркър, преданата асистентка на Тали, нейна състудентка и приятелка.
Докато Тали режисира най-амбициозния филмов проект в кариерата си, незначителни наглед събития започват да смущават добре подредения й свят. Скоро става ясно, че някой от близкото й обкръжение отклонява огромни суми от средствата й. Разкритията следват лавинообразно и Тали е увлечена в опасна игра – да хване в капан хищника, който я дебне пред очите на всички.
В този завладяващ роман Даниел Стийл разкрива тъмната страна на славата и богатството, като пресъздава блестящо волята на една жена да лавира през минно поле от страдания и загуби, устремена към ново начало.