Детективска агенция PRIVATE. Заподозрян №1 - Джеймс Патерсън, Максин Паетро

Детективска агенция PRIVATE. Заподозрян №1
Автор: Джеймс Патерсън, Максин Паетро
Обем: 352 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Ентусиаст/Enthusiast"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-10-17
Нашата цена: 13.35 лв
 

Бившият морски пехотинец Джак Морган е начело на най-могъщата детективска агенция в света. Агентите на Private са най-обиграните, най-бързите и разполагат с най-новото технологично оборудване, за да решават заплетените си случаи, в които винаги са замесени влиятелни и известни личности.

Нещата стават изключително лични, когато бивша любовница на Джак е открита мъртва в неговото легло и той е обявен за заподозрян № 1. По време на полицейското разследване срещу него Морган е по петите на мафиотска група, откраднала наркотици на стойност 30 милиона долара, а красивата управителка на луксозен хотел го убеждава, че той единствен е способен да открие кой стои зад поредицата от мистериозни убийства в нейните хотели.

Докато Морган се бори за живота си, а един от най-доверените му хора заплашва да напусне агенцията, той осъзнава, че се е изправил срещу най-умния и силен противник, който някога е срещал.

С още по-напрегнато действие, заплетени сюжетни линии и невероятни обрати „Детективска агенция Private. Заподозрян №1” е един от най-добрите романи на „краля на трилъра” Джеймс Патерсън.

Джеймс Патерсън е световноизвестен американски писател. Амбицията му е да бъде „крал на бързо четящите се романи”. Самостоятелно или в съавторство, от 1976 година досега Патерсън е написал 97 романа и има 19 последоветлни първи места в класацията за бестселъри на „Ню Йорк таймс“.
Джеймс Патерсън продава повече книги от автори като Стивън Кинг, Джон Гришам и Дан Браун, а в цял свят е продал повече от 260 милиона копия. Носител е на много литературни награди и единственият автор, който е оглавявал едновременно литературни класации за възрастни и за деца.
Той е авторът на романите за Алекс Крос, най-популярната детективска поредицаза последните двайсет и пет години, както и на филмираните с голям успех „Целуни момичетата“ и „Когато дойде паякът“. През 2007 г. получава международната награда за най-добър трилър Thrillermaster – за големия си принос за този жанр.
Джеймс Патерсън е създател на наградата „James Patterson Pageturner Awards“. Тя отличава хора, които работят ефективно за каузата на книгите и четенето. Уебсайтът му ReadKiddoRead.com помага на възрастните да открият онези книги, които децата им със сигурност ще обикнат и ще искат да прочетат. Редовно дарява книги на различни организации.

Максин Паетро е автор на три романа и съавтор на Джеймс Патерсън в осем книги.