В името на Бог. Книга за чудния мъж Жоао де Деус, посветил се на изцелението на милиони хора по света - Милена Нейкова

В името на Бог. Книга за чудния мъж Жоао де Деус, посветил се на изцелението на милиони хора по света
Автор: Милена Нейкова
Обем: 128 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-11-28
Нашата цена: 6.37 лв
 

„Тази книга е резултат от многогодишните ми духовни промени, вътрешни лутания и търсене на логични отговори, преди съдбата да ме срещне с феноменалните способности на Жоао де Деус и с дейността на духовния му център Каза „Дон Игнасио де Лойола“ в Централна Бразилия. В мен трябваше да се извърши дълбока духовна трансформация, в резултат на която преодолях неверието си към непознатото, разчупих каноните на логичното мислене и се пренастроих на друга енергийна честота, която ми помогна да приема човешката душа като многоизмерна енергийна единица, пътуваща във вечността от живот в живот.

Тук съм включила информация от първа ръка за духовната лечебница, за начините, по които се извършва лечебният процес, както и дълбоките вътрешни пренастройки, през които преминава всеки, докоснал се до Божествената енергия на бразилския лечител.

Животът на Жоао е низ от изпитания, лишения и преследване както от официалната медицина, така и от католическата църква. Въпреки това той остава верен на мисията си в този живот и върши своята лечителска работа с огромна любов, вътрешна дисциплина, самоотверженост и с чувство за висока отговорност. Само и единствено – в името на Бог.“

Милена Нейкова