Капризите на сърцето - Сюзън Елизабет Филипс

Капризите на сърцето
Автор: Сюзън Елизабет Филипс
Обем: 380 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Ибис"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-11-28
Нашата цена: 12.65 лв
 

Понякога любовта боли, понякога те кара да беснееш, а понякога – ако имаш късмет – може да те излекува по най-неочакван начин.

Моли Съмървил е израснала в сянката на своята красива и бляскава по-голяма сестра. Фийби е очарователна, щастливо омъжена и притежава най-успешния професионален футболен отбор в Америка – „Чикаго Старс“. В същото време Моли е писателка на детски книжки, която едва свързва двата края, и си е спечелила репутацията на чудачка и ходеща беля доста преди да се откаже от наследството си от петнайсет милиона долара. А дългогодишното й тайно увлечение към звездния играч в отбора, Кевин Тъкър, допълнително вгорчава живота й. Още повече, че чаровният, неустоим красавец дори не може да запомни името й. През един съдбовен уикенд обаче двамата се озовават откъснати от света в усамотена вила. Изживяването е разтърсващо, но последствията са катастрофални. И преди още страстите да са утихнали, Кевин за пореден път си навлича гнева на шефа си, а Моли е по-объркана и наранена отвсякога, заради капризите на сърцето си...

Високо оценена от критиката и носителка на редица награди, Сюзън Елизабет Филипс има безброй почитатели по целия свят заради пленителните й любовни истории, които с еднаква сила умеят да докосват чувствителните струни на човешката душа и в същото време да забавляват с невероятния си хумор.

Сюзън Елизабет Филипс е единствената четирикратна носителка на престижнaтa награда ЛЮБИМА КНИГА НА ГОДИНАТА, присъждана от Romance Writers of America.