Смъртоносна жега - Ричард Касъл

Смъртоносна жега
Автор: Ричард Касъл
Обем: 352 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "ProBook"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-12-04
Нашата цена: 11.33 лв
 

След като в „Ледена жега” топ-детективът от Ню Йоркската полиция Ники Хийт разбира кой стои зад екзекуцията на майка й, сега тя се впуска в преследване на неуловимия бивш агент от ЦРУ, издал заповедта преди десет години.

В този труден и опасен лов Ники Хийт има нужда от помощ. И както винаги, намира я в лицето на своя романтичен партньор, носителят на „Пулицър”, разследващия журналист Джеймисън Руук. Техният поход за въздаване на справедливост ги отвежда към разкриването на огромен заговор за терор. Заговор, който не е създаден и оставен в миналото, а е задействан в момента.

Преследването на шпионина и опитите да предотвратят заговора се усложнява неимоверно, когато в района на Ники Хийт започва да действа и сериен убиец. Тя и нейният екип от отдел „Убийства” са подложени на огромен натиск да заловят убиеца и да спасят града от хаос. Опасният убиец, известен със своето хладнокръвие, не само оставя на местопрестъпленията послания към Ники, но дори открито и дръзко оповестява името на следващата си жертва. Тя се казва ...Ники Хийт.