Боб и падащите звезди. Книжка 1 от Поредица Градът на скейтбордовете - Мария Мартин

Боб и падащите звезди. Книжка 1 от Поредица Градът на скейтбордовете
Автор: Мария Мартин
Обем: 32 стр.
Формат в мм.: 200х200
Издател: ИК "ECO KIDS"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-12-14
Нашата цена: 4.46 лв
 

Книгата не е в наличност
В детската поредица „Градът на скейтбордите“ ще Ви срещнем с много забавни и поучителни истории за Добрите хора, Чистата храна, Природата и Усмивките. Издаването на всяка серия книжки ще е свързано с много състезания по „четене“, конкурси за детски рисунки, спортни събития и разбира се много награди, в които могат да се включат всички дечица и с които желаем да насърчим и поддържаме любовта към книгите сред най – малките „читатели“.

В поредицата от над 15 книжки, подходящи за дечица на възраст над 4 години, ще Ви запознаем с приключенията на малкия Боб, който прекарва ваканциите си при своите баба и дядо в един на пръв поглед най – обикновен град, носещ името „Градът на Скейтбордите“.
В този мъничък град цари тишина и спокойствие, чува се шума на Бурната река, ухае на горски билки от Синята планина, на курабийките на Баба Скейти и вкусните желирани бонбони от Сладкарничката на Дядо Желе.
Там живеят весели и странни старчета, които обичат Природата и пазят традициите и от стари, пра – стари времена и малки и големи и деца и възрастни се придвижват не с автомобили, мотори и велосипеди, а със … скейтборди.
Очакват ни веселите и поучителни истории на мъдрия и смел Дядо Скейто, който „замислено подръпва вежда“ и спасява Града от опасности, грижовната Баба Скейти, Баба Борди, която живее високо в планината, отглежда козички, събира горски билки и … пътешества с Балон..
Ще получим невидими очила от Джуджето с Голямата Шапка и ще се научим на здравословно самочувствие от забавните случки с Дядо Самохвалко.
Каним Ви, да се посмеем заедно на шоколадова боричканица, в която се превръща Годишното състезание по скейтборд, да се срещнете с началника на Града Скейтбордин Скейтбординов, пощальоните – Леля Роза и Синьото пиленце и още много, странни и забавни герои, ведри и възпитателни истории за „пътят на усмивките“, хармонията и добрите дела.