Древни лечителски техники. Курс за психично и духовно развитие - Дъглас Де Лонг

Древни лечителски техники. Курс за психично и духовно развитие
Автор: Дъглас Де Лонг
Обем: 286 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-03-01
Нашата цена: 11.83 лв
 

Преди хиляди години първосвещениците на Древен Египет изпълнявали специален ритуал – Заключителната инициация. Тази тайна церемония се извършвала във Великата пирамида, където учениците изпълнявали свещени ритуали, включващи напяване, дишане и медитация. След този свещен ритуал посветените били готови да работят като лечители.
В тази книга Дъглас Де Лонг разкрива как можем да използваме лечебната мъдрост на Древния свят в нашето съвременно ежедневие. Вие можете да се научите да изпълнявате сами ритуала на Заключителната инициация и да усвоите мощни методи за развитие на психичните и лечебните способности, които включват:
• Изцеление на душата
• Припомняне на минали прераждания
• Балансиране на чакрите
• Лекуване с цветове
• Работа с ангели и духовни водачи

„Древни лечителски техники“ представлява курс за напреднали за психично и духовно развитие, както и за овладяване на древни техники за лечение. Книгата е предназначена за всички, които са духовно и психически пробудени, и ще ви насърчи да продължите да развивате себе си, за да постигнете цялостно духовно, емоционално и физическо благополучие.

Дъглас Де Лонг е терапевт, който работи с миналите прераждания за лечение на проблеми в този живот, майстор на работата с чакрите, интуитивен лечител, консултант и духовен учител. Автор е на книгата „Развиване на психичните способности“. Ръководи Школа за древни мистерии в Саскачуан, Канада.