Култивиране на мъжката сексуална енергия - Мантак Чиа, Майкъл Уин

Култивиране на мъжката сексуална енергия
Автор: Мантак Чиа, Майкъл Уин
Обем: 336 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Шамбала"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-03-25
Нашата цена: 14.56 лв
 

Книгата не е в наличност
В тази изключителна книга се предлагат прости техники, които дават пвъзможност на мъжа да удължава произволно времето на сексуалния акт, без да еякулира. Описани са важните ерогенни зони на жената и начините тя да бъде възбудена максимално. Дадени са методи за лечение на импотентност, на преждевременна или бърза еякулация. Целта е добрият секс и получаването на огромно удоволствие от него.
Мъжете, които търсят съвършенство в секса, могат да се задоволят и с това. Но за Дао сексът е средство за развитие на вътрешните енергии, за укрепване на здравето, удължаване на живота и постигане на духовно просветление. Без да отрича земната наслада, а напротив – като я използва, Дао води към постигане на иначе абстрактния духовен идеал.
В „Събуждане на лечебната енергия чрез Дао” се работи с енергията Ци и формирането на Микрокосмическата орбита. „Култивирането на женската сексуална енергия” и настоящата книга представят следващия етап на даоистката система – развитието на женската и мъжката сексуални енергии – Дзин Ци – и тяхното взаимодействие.