Лабиринтът на водата - Ерик Фратини

Лабиринтът на водата
Автор: Ерик Фратини
Обем: 456 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Унискорп"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-06-08
Нашата цена: 18.20 лв
 

Кое е по-силно – куршумът или словото? Куршумът пронизва тялото и го оставя безжизнено, а една-единствена дума може да убие човешката душа и да я обрече на доживотни мъки. Дали тайнственият лабиринт на водата ще отговори на този въпрос? Дали ще разкрие причините за кървави убийства от Хонконг през Женева, Осло, Ню Йорк до Тел Авив? Дали ще разбули загадките около ръкопис на арамейски, намерен в египетската пустиня, или защо на християнски надгробен камък от ХІІІ век надписът е на арабски?... Още много въпроси се лутат във водния лабиринт, а читателят иска да разбере дали неговата тайна е толкова важна, та да се съхрани на всяка цена.

Ерик Фратини е есеист, романист, журналист, сценарист и университетски преподавател. Работи като кореспондент в Близкия изток. Автор е на двайсет книги публицистика и романи. Неговите творби са публикувани в САЩ, Великобритания, Канада, Австралия, Франция, Португалия, Италия, Румъния, Бразилия, Полша и Русия. Българските читатели го познават от произведенията му „Свещеният съюз” и „Папите и сексът”.
„Лабиринтът на водата” е вторият му роман. В него авторът разбулва истината около личността на Юда и отвежда читателя в заплетените канали на Венеция.