Приключенията на Лудите глави. Поредица 200% ЗДРАВ СМЯХ - Радослав Младенов

Приключенията на Лудите глави. Поредица 200% ЗДРАВ СМЯХ
Автор: Радослав Младенов
Обем: 324 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Atea Books"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-06-14
Нашата цена: 8.80 лв
 

Героите и случките в настоящата книга не са измислени.

„Приключенията на Лудите глави“ е пътешествие из ранните тийнейджърски години на автора, който въпреки твърдението на възрастните, че „от него човек няма да излезе“, все пак намира своето място в живота.

Страниците са наситени с комични недоразумения с учители и родители, с първи трепети на любовта, с доказване на най-ценното нещо в живота – приятелството, както и с истории за това как децата стават възрастни, а възрастните – деца!

Романът е весел, загадъчен и непредсказуем, изпълнен с шеметни прояви на съобразителност! И най-вече – задъхан от напрежение! Или както твърди авторът: „Бедна ви е фантазията какви щуротии измислят подрастващите!“

Радослав Младенов е съвременен писател, автор на десет сатирични романа. Роден е през 1956 г. в София. Автор на десет книги: “Безумните винаги оцеляват” (1996); “Готино е да си тъп” (разкази, 1997); “Нахалството да будиш мафията” (1997); “Недей да вярваш на послушните” (1998); “Гневът на пантерата” (1999); “Кръвта на Вселената” (под псевдонима Антъни Флеч, 1999); “Триумфът на Лудите глави” (2000); “Аплодисменти за смъртта” (2001); “Нахапано ченге” (2005); “Слуги на мрака” (2010), на театрални пиеси и филмови сценарии. Носител е на осем литературни, една театрална и две кино награди, сред които Голямата награда за литература на Академията на МВР, Голямата награда на AIEP – Международна асоциация на писателите криминалисти, Първа награда на „Бояна Филм” ЕАД и Специалната награда за чуждестранно участие на фестивала на детската книга в Хамбург, Германия. Пиесата му „Разкош от мизерия” е играна шест години на сцената на Младежкия театър „Н. Бинев”. Живее в София.

В творчеството му има всичко: смях, екшън, сълзи, победи…