Сензацията - Джули Гаруд

Сензацията
Автор: Джули Гаруд
Обем: 352 стр.
Формат в мм.: 130х210
Издател: ИК "Хермес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-06-27
Нашата цена: 13.95 лв
 

Пейтън Локхарт завършва кулинарно училище във Франция. Връща се в Америка и си намира работа в популярно готварско списание. Пейтън работи под ръководството на Дрю Албъртсън, главен редактор и зет на собственика на изданието. Сбъднатата мечта обаче се оказва истински кошмар. Красивата млада жена се превръща в обект на сексуален тормоз от страна на шефа си. Тя заплашва да го съди, напуска работа и се връща у дома.

Пейтън и сестрите й получават неочакван подарък от чичо си – хотелския комплекс „Бишъпс Коув“ на брега на Атлантическия океан. Момичетата разполагат с една година, за да го обновят, разработят и реализират печалба. Ако не успеят, ще бъдат лишени от наследство. Останала без работа и пари, Пейтън влага цялата си енергия и време в проекта.

Неочаквано, на сватба на приятели, тя среща Фин Макбейн – мъжа, спасил живота й преди повече от двайсет години. Тогава Фин печели три златни медала по плуване и се превръща в истинска сензация. Сега работи във ФБР.

Някой стреля по колата на Пейтън, но тя по чудо остава невредима. Изплашена до смърт, младата жена се обръща към Фин за помощ...