Време за мечти - Колийн Маккълоу

Време за мечти
Автор: Колийн Маккълоу
Обем: 424 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Ера"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-07-17
Нашата цена: 14.56 лв
 

След първата си епична романтична сага „Птиците умират сами“ Колийн Маккълоу се завръща с нов покоряващ роман за четири близначки, изправени пред предизвикателството да осъществят мечтите си.

Сестрите Латимър са много близки помежду си. И все пак, тези жизнени млади дами имат различни цели: Ида иска да стане лекар, Тъфтс да организира всичко, на Грейс никой не може да й казва какво да прави, а Кити мечтае да бъде ценена не само заради хубостта си. Те са красиви, умни и амбициозни, но разочаровани от ограниченията, наложени от времето, в което живеят.

Решават да се запишат на обучение за медицински сестри – нова възможност за жените, на които доскоро единствената им роля е да бъдат съпруги и майки. Погълнати от многобройните си задачи в болницата, сестрите се сблъскват с интересни хора и се впускат в предизвикателства, които засилват жаждата им за независимост. Съдбата ги среща с мъже с различно обществено положение и пред всяка една от тях стои тежкият избор – да реши какво цени най-много. Понякога последствията са радостни, друг път болезнени, но винаги сладко-горчиви.

Тази драматична и наситена с емоции история кипи от мъдрост, любов и състрадание. С характерната си прецизност към историческите детайли, Колийн Маккълоу ни отвежда в период от миналото, който изглежда екзотичен, но всъщност не толкова далеч от времето, в което живеем.