Бездна - Д. Престън, Л. Чайлд

Бездна
Автор: Д. Престън, Л. Чайлд
Обем: 415 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Ергон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2000-07-28
Нашата цена: 10.92 лв
 

Загадъчен и мрачен къс скали, обвеян от легенди за скрито съкровище - това е островчето Рагид Айлънд. До тук е приликата с добрите стари приключенски романи. Нататък - започва истинският ужас.

Един решителен мъж организира най-мощната и високотехнологична експедиция до острова, предизвикан по-силно от тайната, отколкото от очакваното злато за два милиарда долара. Въоръжен с повече компютри, отколкото би притежавал някой университет, д-р Хач влиза в битка с дяволската изобретателност на гения, който преди три века е създал чудото - и проклятието - на потайния остров. Стъпка по стъпка изследователите потъват в мистерията. Но докато се опитват да проникнат в Бездната, хората един след друг биват застигани от зловеща, необяснима гибел. За д-р Хач единственият път за измъкване от кошмара остава само надолу: през черните водни въртопи и оплисканите с кръв катакомби под скалите.

Дали намирането на ключ към тайната ще разруши проклятието на острова? И дали наистина Рагид Айлънд е врата към несметно съкровище, или към самия Ад?

Майкъл Крайтън и Питър Бенчли, отдръпнете се! Не можах да се откъсна от "Бездна". ТОВА Е НОН-СТОП ЕКШЪН И СТРАХОТНО ЗАВЛАДЯВАЩО ПРИКЛЮЧЕНИЕ!"

Дейвид Морел, автор на бестселъра „Преследването"

"НЕВЕРОЯТНО ИНТЕРЕСЕН РОМАН! "Бездна" е сага, която всмуква читателя и го кара да участва в приключението. Превъзходно четиво!"

Клайв Къслър, автор на бестселърите "Титаник" и "Сахара"

"Бездна" е изумителен трилър, който обстрелва Крайтън със собствените му оръжия и далеч го задминава с характери и несекващо напрежение. СТИВЪН СПИЛБЪРГ, КЪДЕ СИ ?"

Стюарт Уудс, автор на бестселъра "Смърт във водите"