Произход - Дж. Т. Бранън

Произход
Автор: Дж. Т. Бранън
Обем: 328 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "ProBook"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-08-02
Нашата цена: 11.33 лв
 

От хилядолетия то стои скрито. Сега настъпи времето да излезе наяве...

Изследователката Евелин Едуардс винаги е знаела, че Антарктида крие много тайни, но откриването на тяло в леда, което е на повече от 40 000 години, надминава нейните очаквания. А когато това тяло се оказва облечено в дрехи от високотехнологични материи, нещата стават наистина странни.

Странното се превръща в истински кошмар, когато Евелин и нейният екип се превръщат в мишени на някой с толкова много власт, че може да взривява военни хеликоптери, кораби и да унищожи цяла международна изследователска база необезпокояван.

Щастливата случайност спасява Евелин и тя избягва участта на своите колеги и приятели. Но само за да се окаже беглец. Без връзки, без умения и без опит за оцеляване. Сама и отчаяна, тя се обръща към единствения човек, за когото се сеща – бившият й съпруг Мат Адамс. Оттеглил се член на елитен правителствен отряд, индианец по кръв, Мат живее с кошмарите на миналото си, но се отзовава на нейния отчаян зов незабавно. И двамата се оказват в шеметно състезание с времето, което ще ги отведе от Зона 51 в Невада до Големия Андронен Колайдър в Женева. Защото те са единствените, които знаят за най-голямата конспирация в историята на човечеството. И трябва да я разобличат, преди да е станало прекалено късно.

Ако човечеството си мисли, че знае откъде произхожда, сега е време да преосмисли вярванията си.

Тайната на човешкия произход стои погребана от хилядолетия. И сега заплашва да унищожи всички ни.