Осъзнато сънуване. Техники за духовно пробуждане и трансформация на реалността - Чарли Морли. С предисловие от Лама Йеше Ринпоче

Осъзнато сънуване. Техники за духовно пробуждане и трансформация на реалността
Автор: Чарли Морли. С предисловие от Лама Йеше Ринпоче
Обем: 328 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Софтпрес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-08-03
Нашата цена: 13.65 лв
 

Препоръчвам тази книга на всеки, който иска да живее осъзнато.

Лама Йеше Ринпоче

Сън, при който активно осъзнаваме, че сънуваме, докато сънят се случва? Да, звучи парадоксално. Но може да промени живота ви. Тази книга ще ви разкрие как.

Осъзнато сънуване е вълнуващо пътешествие, което обединява ученията на тибетската йога на съня и модерните западни теории и в което ще откриете:

- техники за осъзнато сънуване за начинаещи и напреднали, основани на повече от 12 години практика и стотици семинари;

- исторически данни и научни изследвания за предимствата на осъзнатото сънуване и тибетската йога на съня;

- иновативен нов подход, наречен проникновен сън и сънуване, който предлага реални възможности за трансформация на реалността;

- практически ключове към ползите от осъзнатото сънуване: психологическо и физическо лечение; преодоляване на зависимости и комплекси; трениране на умения; творческа стимулация и духовно израстване.

Човек прекарва 30 години от живота си в сън. Описаните от Чарли Морли методи ще ви позволят да се възползвате от тях, за да отключите пълния си потенциал и да се пробудите за по-пълноценен и по-щастлив живот.

Чарли Морли е считан за един от най-автентичните практикуващи учители по осъзнато сънуване в Европа. На 25 години той става един от първите жители на Запада, получили официално разрешение за преподаване на осъзнато сънуване в традициите на Кагю, една от четирите основни школи в тибетския будизъм. Изключителното доверие и признание от личния му гуру Лама Йеше Ринпоче дава на Чарли Морли уникалната възможност да съчетае в едно източната и западна практики и да развие нов подход към осъзнатостта.