Даровете на несъвършенството - Брене Браун

Даровете на несъвършенството
Автор: Брене Браун
Обем: 200 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Август"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-08-03
Нашата цена: 10.83 лв
 

Д-р Брене Браун е изследовател, автор и университетски преподавател.
Прекарва последните десет години в изследване на Живота с цялото си сърце и поставя въпросите:

Как да изградим смелост, състрадание и взаимосвързаност?

Как да признаем несъвършенствата си и да приемем себе си такива, каквито сме?

Как да подхождаме към живота от позициите на своята автентичност и лична стойност?

Брене изследва влиянието на срама, страха и уязвимостта и как практикуването на устойчивост срещу тях във всекидневния ни живот може да промени начина, по който живеем, обичаме, отглеждаме децата си и работим.

Тя участва в много телевизионни и радио предавания, а статиите й са публикувани в различни издания. Списание Houston Women Magazine я включва в списъка на „Петдесетте най-влиятелни жени за 2009“.

Това е важна книга за продължаващото цял живот пътуване от „Какво ще си помислят хората?“ към „Аз съм достатъчен“. Уникалната способност на Браун да смесва оригинални изследвания с честно разказване на лични истории превръща четенето на „Даровете на несъвършенството“ в дълъг, вдъхновяващ разговор с много мъдър приятел, който ти дава състрадание, разбиране и страхотни съвети.
Хариет Лърнър, автор на „Танцът на гнева“

Брене Браун смело борави с тъмните емоции, които застават на пътя ни към по-пълноценен живот. Прочетете книгата и нека част от тази смелост да попие и във вас.
Даниъл Пинк, автор на „Изцяло ново мислене“

Смелост, състрадание и взаимосвързаност: това са трите думи, които чрез изследванията, наблюденията и насоките на Брене Браун могат да отворят врата към изумителна промяна в живота ви.
Али Едуардс, автор на „Life Artist“