Вътрешен кръг - Брад Мелцър

Вътрешен кръг
Автор: Брад Мелцър
Обем: 484 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-08-14
Нашата цена: 14.62 лв
 

„Вътрешен кръг” е напрегнат политически трилър, който доказва, че Брад Мелцър е автор в разцвета на майсторството си.

Бийчър Уайт прекарва живота си, работейки със стари книги и документи в Националния архив на САЩ. Въобразява си, че докосва историята, но всъщност заравя глава в нея, уплашен от собственото си бъдеще.

Случайна среща с гимназиалната му любов и откриването на двестагодишен речник, който може би съдържа закодирано послание, разбиват скучното му битие и го принуждават да се впусне в преследване на котка и мишка с най-могъщия човек на планетата.
Скоро Бийчър ще научи, че историята не се пише от победителите. Тя се пише от всеки и е пъзел от факти и противоречиви източници. А Бийчър трябва да подреди пъзела. Залогът е собственият му живот.

Брад Мелцър е автор на трилъри, заслужено определян като наследник на Джон Гришам. Романите му се оценяват високо заради живия език и достоверната атмосфера, плод на внимателни проучвания от страна на автора.
Мелцър е и водещ на поредицата „Разшифровано с Брад Мелцър” на History Channel, носител на наградата „Айснър“ и един от създателите на TV шоуто „Джак & Боби“.