Работна заплата, допълнителни трудови възнаграждения и обезщетения по Кодекса на труда + CD - Ася Гонева, Величка Микова, Лариса Тодорова, Мариана Василева

Работна заплата, допълнителни трудови възнаграждения и обезщетения по Кодекса на труда + CD
Автор: Ася Гонева, Величка Микова, Лариса Тодорова, Мариана Василева
Обем: 576 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "Труд и право"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-09-17
Нашата цена: 27.30 лв
 

Тази книга Ви предлага цялостно и конкретно знание за заплащането на труда на работниците и служителите в предприятията и в държавните структури.

Акцент в изложението са допълнителните трудови и други възнаграждения, както и обезщетенията, уредени в Кодекса на труда и в други законови и подзаконови нормативни актове.

Представени са и възможностите за уредба на тези възнаграждения и обезщетения с вътрешните актове на предприятията и ведомствата.

За първи път подробно са разгледани специфичните възнаграждения и обезщетения в бюджетната сфера -в държавната администрация, в образованието, в здравеопазването, в системата на Министерството на вътрешните работи и на Министерството на отбраната и в научната сфера.

В приложения към книгата компактдиск са публикувани всички нормативни актове по заплащането на труда, подбрана съдебна практика на Върховния касационен съд и на Върховния административен съд, както и примерни образци на вътрешни актове на предприятието.

Цялостното съдържание на тази книга е публикувано в компютърния информационен продукт „ЕПИ Труд и социално осигуряване“.

Целева аудитория: Книгата е предназначена за широк кръг специалисти от управленските екипи на предприятията, държавните ведомства и общините – мениджъри по човешко ресурси, експерти по труд и работна заплата, счетоводители, юрисконсулти, лични състави, работодатели и синдикалисти.