Буря над Прованс - Фредерик дОналия

Буря над Прованс
Автор: Фредерик дОналия
Обем: 228 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Ентусиаст/Enthusiast"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-09-21
Нашата цена: 11.57 лв
 

В сърцето на Прованс две враждуващи фамилии водят истинска война. Ревност, лъжи и алчност създават смъртоносен водовъртеж…

Тридесет и няколко годишната Алесандра Арну живее в Буркина Фасу, където управлява местния клон на семейната козметична фирма – „Ла Провансал”. След смъртта на баща си, тя е далече от Франция и не може да следи какво се случва в родината й. Когато се завръща в Прованс за рождения ден на своята майка, тя е шокирана, когато разбира, че брат й съзнателно е водил предприятието към фалит. Тя не знае, че зад кулисите семейство Гарбиани – враг на Арну от години – дърпа конците на бизнеса. Защо е цялата тази омраза между Гарбиани и Арну?

Когато във фабриката е извършено убийство, сблъсъкът между двете семейства достига крайната си точка. Убитият е млад журналист, който, под претекст, че пише статия за богатите фамилии в региона, е бил по следите на грандиозна схема за измами и пране на пари. Кой е убиецът? Братът на Алесандра? Мариус Гарбиани? Или е замесена трета фамилия? И във вихъра на всички тези събития, дали Алесандра ще успее да спаси семейната фирма и репутацията на своето семейство и да се радва на спокойствието и любовта, които така отчаяно търси?