Първо свършва тя! Ръководство на разумния мъж за задоволяване на жената - Иън Кернер

Първо свършва тя! Ръководство на разумния мъж за задоволяване на жената
Автор: Иън Кернер
Обем: 234 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Дилок"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-09-21
Нашата цена: 14.56 лв
 

Книгата не е в наличност
Както би потвърдила всяка жена, стане ли дума за женската сексуалност, повечето мъже по-лесно ще кажат какво има под капака на колата, отколкото под калпачето на клитора. И макар да изглежда, че още от зората на времето мъжете са се борили храбро, за да гарантират оргазъм на жените, малцина са онези, които смирено биха запитали: "Какво да направя?". Иронично е, но отговорът винаги е бил точно на върха на езика.

Добре дошли в света на "Първо свършва тя!", където мистерията на женското задоволяване е разрешена, а езикът доказва, че е по-силен от меча. Според Иън Кернер, клиничен сексолог и специалист по женския оргазъм, оралния секс дълго е бил разглеждан като произволен аспект от любовната игра, докато в действителност той е самият акт - най-доброто средство за превеждане на жената през целия процес на сексуален отговор.

Забавно, познавателно и леко четиво, "Първо свършва тя!" всъщност е енциклопедия на женското удоволствие, която детайлно описва десетки изпитани техники за задоволяване на жената, с илюстрирани инструкции стъпка по стъпка за осигуряване на успех. Тези прости методи водят към нова ера в интимната близост, където актът се осъществява на равни начала и удоволствието е взаимно.

"Първо свършва тя!" излага съвсем нова сексуална философия, която вдъхновява всеки мъж да произнесе скандалната мантра на Рет Бътлър към Скарлет О`Хара: "Трябва да бъдеш целувана често, и то от мъж, който знае как".