Невропродажби. Успешните продажби като наука - Саймън Хезълдейн

Невропродажби. Успешните продажби като наука
Автор: Саймън Хезълдейн
Обем: 272 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Изток Запад"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-09-26
Нашата цена: 13.65 лв
 

Днес да продаваш успешно своите стоки и услуги е много повече от това да убедиш другите да ги купуват. Необходимо е да консултираш и подпомагаш клиента, докато обмисля своето решение (и в крайна сметка сам стига до него). Това означава да разбираш в дълбочина как хората мислят, какво харесват и предпочитат, какъв е светът им… Съчетавайки науката и практиката, в „Невропродажби“ Саймън Хезълдейн предлага изпитани и доказали своята ефективност практически съвети и техники, с чиято помощ ще сте наясно какво се случва в мозъка на клиента и ще взаимодействате с него много по-добре от вашите конкуренти.

На основата на най-съвременните изследвания в неврологията и откритията за човешкото поведение от последните години британският психолог разработва новаторски процес на продажба, който се основава на разбиране на биологичните и физиологични механизми за приемане на решение за покупка. Книгата включва профилиране на поведенческите предпочитания на клиентите с помощта на инструмента „Картографиране на мозъка ПРИЗМА“, адаптиране на търговския подход и предложение в зависимост от всичко научено за клиента и неговите потребности.

Обект на вниманието на Хезълдейн е и невербалната комуникация, като в частта, разглеждаща езика на тялото, той дава допълнителна информация и съвети за разчитане на поведението и намеренията на събеседника.

Специална глава е посветена на умението на водене на преговори, което е задължително според Хезълдейн за добрия продавач. Той разглежда подробно етапите в процеса на водене на преговори и различните типове преговарящи и дава допълнителни инструменти, с чиято помощ да се постигне не само успешно, но и максимално изгодно за нас сключване на сделка.

Психолог, консултант на световни компании, лектор на семинари и конференции, Саймън Хезълдейн пише „Невропродажби“ в помощ на всички специалисти по продажба, маркетинг и реклама, предоставяйки им система, с която да постигат успех в дългосрочен план, система, която да носи полза не само за тях, но и за техните клиенти.