Бавният секс. Изкуството и умението да доведем жената до оргазъм - Никол Дийдон

Бавният секс. Изкуството и умението да доведем жената до оргазъм
Автор: Никол Дийдон
Обем: 240 стр.
Формат в мм.: 140х220
Издател: ИК "Дилок"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-11-08
Нашата цена: 14.56 лв
 

Истината е, че:

Повечето жени не водят задоволителен сексуален живот. БАВНИЯТ СЕКС може да промени това.

По-добрият секс има една цел: по-добър оргазъм. Този уникален наръчник учи мъжете и жените как да използват практиката "Оргазмена медитация" - или ОМ, - за да забавят темпото, да се свържат емоционално и да постигнат истинско удоволствие. Обещанието: само за петнайсет минути всяка жена може да получи оргазъм. А с правилния партньор и правилната техника този оргазъм може да продължи цяла вечност!

Повече от десетилетие Никол Дийдон води "Движението за бавен секс", посветено на майсторството да доведем жената до оргазъм. ОМ включва забавяне на темпото; хармонична настройка; осъществяване на дълбока духовна и физическа връзка по време на секс. Тази книга разкрива философията и техниките на ОМ и включва десетдневна начална програма, както и някои тайни на ОМ за достигане на върховно удоволствие. Освен това предлага упражнения за подобряване на "традиционния" сексуален живот на читателите, например Бавен орален секс за нея, Бавен орален секс за него и Бавен полов акт.

"Бавният секс" разглежда ежедневната интимност и отдаването на внимание като основа на удоволствието, всичко това - фокусирано върху изживяванията на жената.