Стига вече книга 2 - Йоханес Холей

Стига вече книга 2
Автор: Йоханес Холей
Обем: 286 стр.
Формат в мм.: 140x210
Издател: ИК "Дилок"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-11-22
Нашата цена: 15.47 лв
 

Червен картон за лъжците в здравеопазването и сферата на храненето. Да преминем здрави през хаоса!

Изненадващото решение на правителствените представители за забрана на хранителните добавки и природните лечебни средства и същевременно повсеместното предлагане на средства като WLAN, които истински "изпепеляват" мозъка ни, буди протест. Задавали ли сте си понякога въпроса как човек изобщо може да остане здрав в подобен хаос?

Във втория том на своята книга Стига вече! Йоханес Холей отново ви разкрива купчина долни лъжи. Раздайте заедно с него "червените картони" и изхвърлете от живота си обременяващите заблуди в сферата на здравеопазването и храненето.

- Знаете ли, че повечето болести на цивилизацията са резултат от целенасочено предизвикан недостиг на жизненоважни вещества?

- Знаете ли, че съществува система за разузнаване на семейството?

- Знаете ли, че приемането на противозачатъчни хапчета крие смъртоносен риск?

- Познавате ли истинските причини и възможностите за алтернативна терапия на новите масови заболявания като смущенията в съня и депресиите?

- Премълчават ли се истинските болестни причинители, а се поощряват псевдолечителите?

- Измислят ли се целенасочено болести от стремеж към печалба?

Във времето, когато маските стремително падат и краката на лъжите неумолимо се скъсяват, все още процъфтяват непознати до днес възможности за енергично и цялостно опомняне и осъзнаване. Използвайте най-новите познания, които авторът ви предлага. Вземете ясни решения! Възвърнете силите си и се имунизирайте срещу болестотворците! Предимствата за доброто здраве и подмладяването както за вас, така и за семейството ви, ще се очертаят особено рязко.

Ако сте прочели тази книга, лесно ще намерите истинското си място.