Довършителката - Дейвид Балдачи

Довършителката
Автор: Дейвид Балдачи
Обем: 456 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-12-05
Нашата цена: 14.62 лв
 

„Довършителката” е едно невероятно приключение, изпълнено с опасности, напрежение и очарователни обрати в духа на шедьоври като „Властелинът на пръстените”, „Хари Потър” и „Игрите на глада”, от които неотразимият автор на бестселъри Дейвид Балдачи е черпил вдъхновението си. Това е книга за живота, за мечтите и за върховете, които трябва да покорим.

Вега Джейн никога не е напускала родното си село Горчилище, но това не е нещо необичайно – никой никога не напуска Горчилище.

Всичко се променя, когато вижда своя ментор и приятел Куентин Хърмс да бяга в забранената зона на Мочурището, където обитават страшни зверове. Преследван е от членовете на Съвета и от техните безмилостни кучета.

Мистериозното бягство на Куентин подтиква Вега Джейн да потърси отговори на неудобни за Съвета въпроси, а това я отвежда до разкрития за машинации от миналото, които разбиват представите й за света. Родното й място се оказва задушено от интриги и тайни, прикривани зад паравани от лъжи и заблуди.

„Довършителката” е едно невероятно приключение, изпълнено с опасности, напрежение и неочаквани обрати в духа на шедьоври като „Властелинът на пръстените”, „Хари Потър” и „Игрите на глада”, от които авторът на бестселъри Дейвид Балдачи е черпил вдъхновението си.