Вдъхновение от ангелите. Как да промените вашия свят с помощта на ангелите - Даяна Купър

Вдъхновение от ангелите. Как да промените вашия свят с помощта на ангелите
Автор: Даяна Купър
Обем: 232 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-12-06
Нашата цена: 10.92 лв
 

В тази книга духовният учител Даяна Купър споделя мъдрите си съвети как заедно – хората и ангелите – могат да променят света. Ние едва сега отваряме съзнанието си за съществуването на ангелите и за способността им да ни напътстват. Даяна Купър ни помага да осъзнаем колко важно място заемат те в живота ни, като ни разказва много истории на хора, чийто живот се е променил вследствие на чудодейната намеса на ангелите. Техните невероятни разкази ни вдъхновяват и ни доказват огромната роля, която е отредена на небесните пратеници.

Всеки има свой ангел-пазител, който му помага и го защитава винаги, когато това не противоречи на мисията на неговата душа. Въпреки това малцина от нас осъзнават изцелението и подкрепата, които ангелите могат да ни предоставят, и знаят как да ги призоват на помощ. Даяна Купър подробно ни запознава с цялостната йерархия на ангелите и на висшите сили, на които можем да разчитаме.

В книгата са включени много упражнения и медитации, така че да можете да се свържете с вашия ангел-пазител, да разчитате правилно посланията и насоките му, за да промените своя живот и да помогнете и на хората около вас да осъзнаят благодатта на Божествените пратеници.

Даяна Купър е директор на „Училище за ангели и извисяване“, което организира курсове за преподаватели. Като духовен терапевт и учител тя е помогнала на много хора да открият мисията на своя живот, да реализират потенциала си и да поемат съдбата си в свои ръце. Автор е на много книги, сред които „Духовните закони“ и „Извисяване“.