Грегор и шифърът на ноктите. Книга 5 от Подземните хроники - Сюзан Колинс

Грегор и шифърът на ноктите. Книга 5 от Подземните хроники
Автор: Сюзан Колинс
Обем: 354 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Екслибрис"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-12-06
Нашата цена: 10.92 лв
 

Всички в Подземната земя усилено пречат на Грегор да прочете Пророчеството за Времето. Грегор подозира, че в него пише нещо ужасно и това се оказва точно така. В последното пророчество се предсказва смъртта на Воина. Към града настъпва армия плъхове, а майка му и сестра му са все още в Регалия. Грегор Воина трябва да защити града и да прибере семейството си вкъщи. Съществуването на Долната земя е в ръцете на Грегор и остава много малко време. Има един шифър, който трябва да бъде разгадан – иначе всички ще загинат. Наричат го Шифъра на ноктите.

Тази война се води, за да сложи край на всички войни. Съдбата на Долната земя и на великия воин Грегор Горноземеца е заложена на карта. Научете всичко от тази изпълнена с напрежение последна книга от поредицата „Подземните хроники“.

„Главозамайващо приключение... с незабравими герои, които винаги живеят опасно.“ Къркъс Ривю

Сюзан Колинс започва кариерата си като сценарист на детски предавания.

Като вдъхновение за трилогията "Игрите на глада", Колинс посочва мита Тезей и Минотавъра, както и кариерата на баща си във военновъздушните сили на САЩ. "Игрите на глада" е в списъка на New York Times за най-продавани книги 60 седмици, а списание Times обявява Колинс за една от най-влиятелните личности на 2010 година.