Как да живеем интересно - Джесика Хейги

Как да живеем интересно
Автор: Джесика Хейги
Обем: 274 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Книгомания"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-12-16
Нашата цена: 12.74 лв
 

В Как да живеем интересно ще откриете 40 фрази, които всеки трябва да изрече в живота си. Те не са сложни, не са и поетични. Те са кратки изречения с голямо значение. Как да световъзприемаме, за да подобрим качеството на живота си, как да отворим очите си, как да преборим цинизма, да събудим детето в себе си и как да отхвърлим клишетата, медийните лъжи и манипулации.
Подборът е на Джесика Хейги - автор в авторитетното списание "Форбс".
Дано фразите ви вдъхновят да говорите... И да действате.

Ако възнамерявате да откраднете от мислител, направете го от Джесика Хейги. Остин Клеон, писател

Съчетавайки свежест и енергия в житейските си уроци, сбити в кратки изречения, с привидно елементарни диаграми и графики, тази книга ще ви помогне да обогатите живота си.
Как да живеем интересно кипи от страст, позитивизъм, реализъм и неудържим оптимизъм. Всяка страница подтиква читателя да стане от удобното кресло и да замине за места, където всичко е възможно.
Всичко се върти около поемането на рискове, но и около ежедневните почивки. Около детското в нас, а не детинското поведение. Около идеите, изобретателността и риска. Около талантите и следването на мечтите, но само ако притежавате смелостта да поемете риска да се загубите и проверите накъде води този път.