Like a virgin Тайни за бизнеса, които не се преподават в училище - Ричард Брансън

Like a virgin Тайни за бизнеса, които не се преподават в училище
Автор: Ричард Брансън
Обем: 360 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "AMG Publishing"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-01-28
Нашата цена: 15.44 лв
 

В една от най-новите си книги, Брансън събира важни бизнес съвети, есенцията от опита си и прозренията, до които достига, управлявайки империята „Върджин“. Независимо дали желаете да основете свой собствен бизнес, да подобрите лидерските си умения, или да почерпите вдъхновение от един от най-изявените и уважавани предприемачи и бизнес лидери, Ричард Брансън е тук, за да ви даде всички отговори.

Брансън споделя бизнес познанията си и подобно на близък приятел съветва читателите си как да бъдат по-иновативни, по-добри лидери и да се наслаждават на работата си с характерния си лек, но съдържателен изказ.

Поглеждайки назад, Брансън е благодарен, че никога не е учил в бизнес училище. Ако беше спазвал всички закони и традиционни подходи в бизнеса, щеше ли да създаде „Върджин Рекърдс“? Или „Върджин Атлантик“? Почти всички постижения на Ричард Брансън се дължат на непоклатимата му решителност не само да нарушава всяко едно правило, но и да го пренаписва. Тази книга ще ви покаже как точно прави всичко това.

Добре дошли в бизнес училището на Ричард Брансън!