Интервюта за работа for Dummies - Джойс Лейн Кенеди

Интервюта за работа for Dummies
Автор: Джойс Лейн Кенеди
Обем: 376 стр.
Формат в мм.: 170х230
Издател: ИК "АлексСофт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-01-30
Нашата цена: 15.46 лв
 

Представете се блестящо на вашето интервю.Без значение дали търсите първата си работа, искате да напреднете в настоящата си кариерна област или желаете да смените рядко кариерата си, "Интервюта за работа For Dummies" ви показва как да направите впечатление и всеки път да се представяте отлично на вашите интервюта! Обновен спрямо новата реалност на настоящия пазар на труда - сценарии, с които може да очаквате да се сблъскате в днешно време - този наръчник е всичко, което ви трябва, за да получите офертата за работа, която желаете.

Пристъпете в светлината на прожекторите - разберете как да използвате външния си вид, езика на тялото, увереност и актьорско майсторство, за да дадете печелившо интервю.
Зад сцената - открийте как да проучвате работодатели, да разбирате тестовете за характер, да се обличате за дадена роля, да преодолявате сценичната треска и да задавате правилните въпроси.
Насоки от професионалисти - получете солидни, проверени съвети за това как да давате отлични отговори на основни въпроси, задавани от работодателите във всяка кариерна област.
Преглед на въпроси от различни кариерни области - какви въпроси да очаквате в дадена работна сфера, от администрация и образование до информационни технологии и мениджмънт.

Отворете книгата и открийте:

Работещи стратегии и техники.
Защо "бъди себе си" може да е лош съвет.
18 формата интервюта, на които може да попаднете.
Примерни диалози и съвети за правене на проучвания.
Въпроси, които да задавате, за да направите добро впечатление.
Как да се подготвяте за автоматични интервюта и интервюта в Интернет.
Обновен раздел с примерни въпроси и отговори.
Съвети за преговаряне за заплата.

Джойс Лейн Кенеди е национално публикуван автор на колонки за кариерата. "Careers now" излиза два пъти седмично във вестници и уебсайтове в целите Съединени щати. Тя е и автор на седем книги за кариерата, включително "Resumes For Dummies", 6-то издание и "Cover Letters For Dummies", 3-то издание.