Зарево - книга 2 от Възмездителите - Брандън Сандерсън

Зарево - книга 2 от Възмездителите
Автор: Брандън Сандерсън
Обем: 456 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Artline"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2015-02-21
Нашата цена: 21.84 лв
 

Нюкаго е спасен.
Бяха казали на Дейвид, че е невъзможно, че дори Възмездителите не са убивали Висш Епичен. Но Стоманено сърце – ненаранимият, безсмъртният, неунищожимият – е мъртъв. И той умря от ръката на Дейвид.
Унищожението на Стоманеното сърце трябваше да направи животът по-лесен. Вместо това, обаче, Дейвид осъзна, че всъщност той има много въпроси. И то големи. И никой в Нюкаго не може да му отговори на тях.
Възроденият Вавилон, град, познат преди като Манхатън, може да му даде отговорите. Управляван от мистериозната Висша Епична, Регалия, Възроденият Вавилон е наводнен и окаян, но Дейвид е сигурен, че може да открие пътя към отговорите, които търси. Да навлезе в град, контролиран от деспотичен Висш Епичен е рисковано, но той е готов да опита. Защото убийството на Стоманеното сърце остави дупка в сърцето на Дейвид. Дупка, в която някога е живяла жаждата за отмъщение. Някак той запълни тази дупка с друг Епичен – Зарево. И сега му предстои да навлезе в по-тъмни и по-опасни „води“, за да я открие и да получи отговорите.