Луната. Ключ към вътрешния ви живот - Дона Кънингам

Луната. Ключ към вътрешния ви живот
Автор: Дона Кънингам
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 145х200
Издател: ИК "Лира Принт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-03-05
Нашата цена: 15.47 лв
 

Целта на тази книга е да ви помогне да си върнете връзката с Луната и с онези страни от вас, които тя представлява – емоциите, нуждата от корени, от полагане и получаване на грижи, желанието за сигурност, интуитивните, инстинктивните и може би ирационалните ви способности.
Може да се освободим от стреса, като не вървим срещу себе си. Възможно е да се научим да разпознаваме периодите, когато нашето тяло, ум и дух се нуждаят от почивка, както и най-продуктивните периоди за работа, когато директно се включваме в енергиите на дванадесетте знака на Луната.

Как да си изработим лична месечна лунна карта, за да използваме енергиите на Луната ефективно и животът ни да стане по-гладък, вместо вечно да се насилваме да вършим „каквото трябва”.
Проследяване на емоционалния климат – как целенасочено да работим с преобладаващото настроение, вместо срещу него, и да насрочваме дейностите си тогава, когато ще постигнем най-много.
Медитации и утвърждения за всеки лунен знак, които ще ни помогнат да се настроим към положителните му качества и да избягваме отрицателните.
Как годишният цикъл на пълнолунията и новолунията да работи за нас, за да постигнем значителен напредък във всички сфери за една година.
Как да постигнем по-добър емоционален баланс и да се почувстваме по-сигурни и реализирани: рождената Луна и с нейния дом – ключ към нашите несъзнателни мотивации, емоционални активатори и нужди.
Рождената лунна фаза – индикатор за нашите дълбоко вкоренени ролеви семейни модели и начините ни да ги отиграваме във вътрешните конфликти и противоречия.
Лунното прегаряне – едновременно емоционална криза и криза на зависимост във връзка, когато сме така безнадеждно изчерпани. Симптоми за диагностициране на лунното прегаряне, начините и средствата за изцеляването му.

Дона Кънингам – психотерапевт, астролог, лектор, лечител и автор на десетки книги и публикации в областта на астрологията, вибрационното лечение, медитацията, визуализацията, ароматерапията и Баховата терапия. Освен че лекува, изнася лекции и пише книги, Дона посвещава целия си живот на консултиране и подпомагане на хора, което е оценено със специален приз за обществена дейност от Колумбийския университет. Позната е на българския читател с книгите „Как да тълкуваме хороскопа си” и „Холистично лечение на Плутоновите кризи”.